21 Mart 2016 Pazartesi 09:10
Diyarbakır'da Nevruz öncesi önlem alındı

Diyarbakır’da yarın kutlanacak Nevruz etkinliği öncesi polis kent genelindeki bir çok noktada olağanüstü güvenlik önlemi aldı. Terörle mücadele, asayiş ve trafik şubelerine bağlı 300 polis, 10 ayrı noktada uygulama yaptı.

Nevruz etkinliği öncesi Diyarbakır’daki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Terörle Mücadele, Asayiş ve Trafik Şube müdürlüklerine bağlı 300 polis, kentin 10 ayrı noktasında uygulama yaptı. Güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, şüphe duydukları araçları durdurarak arama yaptı. Kent merkezindeki otellerde kalan müşterilerin kimlik bilgileriyle ilgili titiz çalışma yapan polis, yarın kutlanacak Nevruz öncesi geniş önlem aldı.

Bu arada polis, karayollarında da araçlarda hassas aramalar yaparken, umuma açık işyeri ve eğlence merkezlerinde de kimlik ve üst araması yaptı.

Son Güncelleme: 21.03.2016 09:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.