23 Haziran 2016 Perşembe 16:48
Doğa Koruma Ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

MALATYA (AA) - Uzun yıllar Orman ve Su İşleri Bakanlığının birimlerinde üst düzey görevler yapmış, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün bağlı olduğu müsteşar yardımcılığı görevinden emekli olan Mustafa Eldemir, Doğa Koruma ve Milli Parklar Malatya Bölge Müdürlüğüziyaret etti.

Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Eldemir, Doğa Koruma ve Milli Parklar Malatya Bölge Müdürlüğü Beydağı Tabiat Parkı Ziyaretçi Tanıtım ve Konaklama merkezinde kaldı.

Yaban hayatı tanıtım merkezini gezen Eldemir, Bölge Müdürü Ayhan Deligöz'ü de makamında ziyaret etti.

Eldemir, bölge müdürlüğüne 3 yıl önce ziyarette bulunduğunu belirterek, askeri alan olan daha sonra Beydağı Tabiat Parkı olarak tescil edilen alanda halkın kullanımı için güzel işler yapılmış olduğunu görmekten mutlu olduğunu aktardı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.