09 Aralık 2016 Cuma 11:16
Doğu Anadolu Bölgesi'nde Kış hayatı etkiliyor

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 22 dereceyle Ardahan'da ölçüldü.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın parçalı çok bulutlu, Erzurum'un kuzeyi ve Ardahan'da hafif karlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklığın mevsim normallerinin altında seyredeceği bölgede rüzgarın değişik yönlerden hafif, batı ve kuzeybatı yönlerinden zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 22, Ağrı'da 21, Erzurum ve Kars'da 19, Iğdır'da 9, Erzincan'da 7 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek sıcaklıklarının Iğdır ve Tunceli'de 4, Erzincan'da 3, sıfırın altında olmak üzere Erzurum ve Kars'ta 5, Ardahan'da ve Ağrı'da 8 derece olması öngörülüyor.

Kar kalınlıkları ise Ardahan'da 17, Ağrı'da 8, Erzurum'da 7 ve Kars'ta 2 santimetre olarak ölçüldü.

Yetkililer, bölgedeki karayollarının genelinde buzlanma görüldüğüne işaret ederek, sürücülerin dikkatli olmasını istedi.

Son Güncelleme: 09.12.2016 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.