14 Aralık 2016 Çarşamba 18:31
Doğu Anadolu Kar'a Teslim Ağrı-Erzurum-Iğdır Yolları Kapalı

Ağrı Merkezde Ulaşım zorlaştı

Ağrı'da, olumsuz hava koşulları yüzünden ulaşımda aksamalar yaşandı. Kentteki kar yağışı ve tipi yüzünden bazı araçlar yan yattı, bazıları ise yolda kaydıkları için ilerlemekte güçlük çekti.

 Iğdır-Ağrı Karayolu ulaşıma Açıldı

Kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapanan Iğdır-Ağrı Karayolu, ekiplerin 5 saatlik çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Doğu Anadolu bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Iğdır-Ağrı karayolunun Pamuk Dağı geçidinde trafik ulaşıma kapandı. Yaklaşık 30 tır ve kamyonun kar ve tipi yüzünden ilerleyemediği yolda, karayolları ve jandarma ekipleri, ulaşımın normale dönmesi için yoğun çaba gösterdi.

İş makinesi desteğindeki ekiplerin 5 saatlik yol açma ve tuzlama çalışmalarının ardından karayolunda ulaşım yeniden sağlandı.

Bölgede etkisini gösteren kar yağışı ise aralıksız devam ediyor.

Ağrı-Erzurum karayolu Ulaşıma kapalı

Ağrı-Erzurum karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Yolun ulaşıma kapanması yüzünden bir çok araç sürücüsü, yol kenarında ya da dinlenme tesislerinde ulaşımın normale dönmesini bekledi.

dogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-001.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-002.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-003.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-004.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-005.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-006.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-007.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-008.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-009.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-010.jpgdogu-anadolu-kara-teslim-agri-erzurum-igdir-yollari-kapali-011.jpg

 

Son Güncelleme: 14.12.2016 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.