10 Haziran 2017 Cumartesi 14:03
Doğu Anadolu'da Sağanak Bekleniyor

 Doğu Anadolu Bölgesine bağlı Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde öğlen saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın öğle saatlerinden itibaren parçalı ve çok bulutlu olması, Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının düne göre 2 ila 3 derece azalacağı bölgede, rüzgarın güneybatıdan orta kuvvette, zaman zaman kuvvetlice esmesi öngörülüyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları Ardahan'da 9, Kars'ta 10, Ağrı ve Erzurum'da 11, Erzincan ve Tunceli'de 16 ve Iğdır'da 18 derece kaydedildi.

Günün en yüksek sıcaklıklarının ise Tunceli'de 33, Iğdır'da 32, Erzincan'da 27, Ağrı ve Erzurum'da 26, Kars 23 ve Ardahan'da 19 derece olması bekleniyor.

 

Son Güncelleme: 10.06.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.