03 Şubat 2021 Çarşamba 19:21
Doktor Meslektaşını Defalarca Bıçaklayarak Öldürdü!

Dehşete düşüren cinayet! Meslektaşını defalarca bıçaklayarak öldürdü

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından sanık Yavuz S., Kaan E.'yi defalarca bıçaklayarak öldürülmesine ilişkin davada tanıkların bilgisine başvuruldu.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Yavuz S. tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Müştekiler Nilay E. ve Metin E. ile taraf avukatları da duruşmada hazır bulundu.

Duruşmada daha önce alınan ara karar gereği tanık olarak dinlenilmesine karar verilen ve o dönem aynı hastanede çalışan 3 doktor ve güvenlik görevlisinin bilgisine başvuruldu.

Hastaneye gittiğinde olayın bittiğini söyleyen asistan doktor tanık, "Olayın direkt görgü tanığı değilim. Kaan kendisiyle çalışan kimseyle kötü şeyler yaşamamıştır. Herkese de yardımcı olan bir kişidir. Özellikle kendi çömezlerine. Kaan ve Yavuz arasında hiçbir tartışmaya şahit olmadım." dedi.

Tanık beyanına karşı konuşan sanık Yavuz S., "Tanık, Kaan'ın en iyi kankası. Beraber gezip tozarlardı. Kendisi bizim grupta bile değil. Onun buraya gelip ifade verme amacı Kaan'ı pohpohlamak. Tamamen yalan söylemeye geldi." diye konuştu.

Duruşmada tanık olarak dinlenilen güvenlik görevlisi, "Odaya girdiğimde Yavuz'un sırtı dönüktü. Bıçağı koltuğa bıraktı, ben de fark etmeden bıçağı aldım. Daha sonra diğerlerine haber verip geldiğimde, kendisine kelepçe takarken direndi. Kaan ve Yavuz arasında daha önceden husumet olduğunu görmedim." ifadesini kullandı.

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanık Yavuz S.'in suçun vasıf ve mahiyeti gerekçesiyle tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Heyet duruşmayı erteledi.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Yavuz S.'in 11 Ekim 2019'da, önceden temin ettiği bir bıçakla Kaan E.'u 75 kez bıçaklayarak öldürdüğü belirtiliyor.

Sanık S.'in "canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.