21 Haziran 2018 Perşembe 00:03
E-Devlet'ten bir hizmet daha İcra Dosyası Sorgulayabilirsiniz

E-Devlet'e yeni hizmet daha eklendi! İcra Dosyası Sorgulama

E-Devlet'e bir yeni hizmet daha eklendi. E-Devlet kapısı üzerinden hizmete açılan 'İcra dosyası sorgulama' sayesinde vatandaşlar artık, haklarında icra dosyasının olup olmadığını e-Devlet kapısı üzerinden sorgulayabilecekler.

Milyonlarca vatandaşın hayatını her geçen gün kolaylaştıran e-Devlet; bir çok devlet kurumu ve özel sektör ile beraber yaptığı iş birliği sayesinde yeni hizmetleri bünyesine eklemeye devam ediyor. Devlet hizmetlerinin vatandaşa en kolay ve en etkin yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırılması hedefiyle oluşturulan E-Devlet uygulamasına Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı (UYAP) hizmetleri kapsamında 'İcra dosyası sorgulama' hizmeti eklendi.

İcra dosyası sorgulama uygulaması sayesinde, vatandaşlar haklarında başlatılmış olan bir icra takibi varsa, bu bilgiye kolaylıkla e-devlet kapısı üzerinden erişim sağlayabilecek ayrıca mevcut icra dosyalarının numarasını öğrenebilecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.