10 Mart 2018 Cumartesi 13:34
E-Devlet'ten bir yeni hizmet daha! "MEBİM 147"

Millî Eğitim Bakanlığının görev ve sorumluluk alanıyla ilgili talep, görüş ve önerileri değerlendirmek, öğrenci ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Van'da kurulan MEB İletişim Merkezi (MEBİM 147), 31 Mart itibarıyla e-Devlet üzerinden de hizmet vermeye başlayacak.

Van'da 2012 yılında meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından hizmete açılan "MEBİM 147" çağrı merkezi kuruluşunun 6’ncı yılında yeni bir platformda da hizmete başlayacak.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla öğrenci, veli, öğretmen ve diğer vatandaşlardan gelen her türlü bilgi edinme başvurusu, soru, talep, görüş, öneri, ihbar ve şikayetleri en geç 3 gün içinde sonuçlandıran "MEBİM 147", 31 Mart tarihi itibarıyla e-Devlet entegrasyonuna geçecek.

Millî Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince yürütülen "MEBİM 147" hizmetlerinde, e-Devlet ile hizmet kalitesinin daha da artırılarak Türkiye genelinde hizmet vereceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.