13 Mayıs 2016 Cuma 18:13
Ebe Ve Hemşireler Günü

Edremit ilçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Ebe ve Hemşireler Günü dolayısıyla fidan dikimi yapıldı.

Düzenlenen fidan dikimi etkinliğinde konuşan Edremit İlçe Sağlık Müdürü Ömer Bilici, ebe ve hemşirelerin toplumda el üstünde tutulması gerektiğini ifade etti.

Bilici, "beyaz melekler" diye tabir ettiği ebe ve hemşirelerle bir araya gelerek, anlam taşıyan bir etkinlik düzenlemek istediklerini söyledi.

"İnsan sağlığı için büyük fedakarlık ve özveri ile çalışan sağlıkçılar, aynı özveriyi fidan dikerek de gösterdi." diyen Sağlık Müdürü Bilici, şunları kaydetti:

"Bu sağlık hizmetinin en önemli sunucuları olan ebelerimize ve hemşirelerimize çok önemli görevler düştüğü bir gerçektir. Sağlıklı anne ve sağlıklı çocuk başarılı toplumların temelini oluşturur bu anlamda küçük bir fidanı nasıl bugün burada diktikse sağlık bir şekilde yetiştirmemiz bakmamız gerek."

Fidan dikimi etkinliğine, Van Orman İşletme Müdürü Zeynel Yalçındağ, ebeler, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları katıldı.

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.