21 Haziran 2016 Salı 14:43
Ege Seramik, İso 500'de 12 Sıra Yükseldi

İSTANBUL (AA) - Ege Seramik, Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşunun yer aldığı listede 12 sıra yükseldi.

Şirket açıklamasına göre, Ege Seramik, her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer almaya devam etti. Ege Seramik, söz konusu listede 2015 yılında bir önceki yıla göre 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarı taşıdı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içerisinde yer almak bizim için yıllardır süregelen bir gurur vesilesi. Bu yıl listede 12 sıra daha yükselerek 369. sırada yer almak bizi ayrıca mutlu etmiştir. Kaliteden ödün vermeyen, sürekli inovasyonu hedeflediğimiz üretimimizle, hem sektörümüze, hem de ülke ekonomisine en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Sanayiye katkı sağlamak için teknoloji yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Her yıl, bir önceki yılı geride bırakarak ileriye gitmek, şirketimizin en önemli hedefleri arasında olmaya devam edecektir. Bu günlere gelinmesinde katkısı olan sermayedarlarımıza, iş ortaklarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.