03 Haziran 2016 Cuma 21:28
Eğitim-bir-sen'den Kaynaşma Yemeği

ERZURUM (AA) - Eğitim-Bir-Sen Oltu ilçe temsilciliği, sendika üyesi eğitimcilerle kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Eğitim-Bir-Sen Oltu İlçe Başkanı Yakup Can, Oltu Belediyesi Efkan Ala Kültürevi'nde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak ideallerinin, merhum Akif İnan'ın dediği gibi, "Sendikal mücadelemiz, Türkiye'nin geleceğini yeniden inşa etmek adına erdemliler hareketidir." Bu bağlamda Türkiye'nin yeniden inşası sürecinde sadece tanık olmanın değil, aynı zamanda yeni dönem için sorumluluk almış olmanın kıvancını da yaşadıklarını söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Erzurum İl Başkanı Mustafa Karataş ise, 1992 yılından beri azim ve kararlılıkla ilkelerine bağlı olarak yol aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu birliğin ve beraberliğin daim olmasını temenni ediyorum. Korku tünellerini yara yara bu günlere geldik. Hakkın, doğrunun yanında, zulüm kimden gelirse gelsin zulmün karşısında olduk. Yolculuk yaptığımız tarih sürecinde sendika ne işe yarıyor ki diyen zihniyetleri gördük. Bugün ki serbestlikler yaşanıyorsa bunda sendikamızın katkısı çoktur. Dün, başörtüsü olduğu gerekçesiyle okullarından ve kurumlarından çıkarılan öğrencileri öğretmenlerimizi unutmayacağız. Katsayı farkı nedeniyle mağdur olan imam hatip öğrencilerimizi unutmayacağız. Bu kutlu yolda birlikte yürüyeceğiz ve birliğimizi bozmaya çalışan şer odaklarına fırsat vermeyeceğiz."

Yapılan konuşmaların ardından Eğitim Birsen'in tarihsel yolculuğunu konu alan sinevizyon gösterimi sunuldu.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, AK Parti İlçe Başkanı Efdal Gülcü ve 400 eğitimci katıldı.

Eğitim-bir-sen'den Kaynaşma Yemeği

Eğitim-bir-sen'den Kaynaşma Yemeği

Son Güncelleme: 01.09.2016 19:20
Anahtar Kelimeler:
OLTUEğitim Bir Sen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.