08 Haziran 2016 Çarşamba 09:53
Elazığ Belediyesinden İftar Çadırı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da ramazan ayı dolayısıyla belediye tarafından iftar çadırı kuruldu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ahmet Aytar Meydanı'nda kurulan iftar çadırında ramazan ayı boyunca vatandaşa iftar yemeği vereceklerini belirtti.

İftar çadırını 500 kişi kapasiteli olarak planladıklarını ancak bu sayının her geçen gün daha da arttığını ifade eden Yanılmaz, yemek kapasitesini arttırarak sayı kaç olursa olsun vatandaşa iftar yemeği vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Belediye olarak gezici bir iftar çadırı daha kurduklarını ve bunun mahalle mahalle dolaşarak ramazanda vatandaşa iftar yemeği vereceğini kaydeden Yanılmaz, ''Ayrıca Harput'ta Sarahatun Camisi önünde düzenlemekte olduğumuz programda ilahilerle, Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle ve kasidelerle ramazanı anıyoruz. Yine Kültür Park'ta aynı şekilde programlarımız olacak. Elazığ'da ramazan coşkusunu her haliyle yaşamak istiyoruz. Hemşehrilerimizle birlikte inşallah ramazan coşkusunu yaşayarak devam ettireceğiz.'' dedi.

Elazığ Belediyesinden İftar Çadırı

Elazığ Belediyesinden İftar Çadırı

Elazığ Belediyesinden İftar Çadırı

Elazığ Belediyesinden İftar Çadırı

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.