28 Haziran 2016 Salı 23:43
Elazığ Valisinden Şehit Ailelerine İftar

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, şehit ailelerine iftar verdi.

Valilik konutunda düzenlenen iftara, Vali Zorluoğlu'nun eşi Sevcan Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel ve eşi ile şehit aileleri katıldı.

Zorluoğlu çifti, iftar yemeğine katılan misafirlerini kapıda karşıladı.

Vali Zorluoğlu, yemek sonrası yaptığı konuşmada, şehit aileleri ile her fırsatta bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Şehit ailelerini evlerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Zorluoğlu, "Eşimle, çocuklarımla beraber bugün bizim için çok özel bir gün. Allah hepsinden razı olsun. Ben bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Şehit ailelerimize tekrar sabırlar diliyorum." dedi.

Terörle mücadelenin milletin bekası için önemli bir mesele olduğunu aktaran Zorluoğlu, şunları kaydetti:

"Bu mücadele dağlarımızda, şehirlerimizde tek bir terörist kalmayıncaya kadar Allah'ın izniyle devam edecektir. Çok önemli, çok başarılı bir mücadele veriliyor. Tabi şehitlerimiz oluyor, gazilerimiz oluyor. Bu bizi, hepimizi çok üzüyor. Ancak, ortaya konan mücadele ve bunun bir beka meselesi olduğunu dikkate aldığımızda, şehitlerimizin Allah'ın Kur'an-ı Kerim'de belirttiği şekilde peygamberlerden sonraki en yüksek makama eriştikleri gerçeği bizimde acımızı hafifletiyor, sabrımızı artırıyor."

Şehit ailelerini evlerinde misafir etmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Sevcan Zorluoğlu, "Kapımız her zaman kendilerine açık ve her sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Evimize gelerek bizleri onurlandırdılar. Hepsinin ayaklarına sağlık." ifadelerini kullandı.

Davetten duydukları memnuniyeti dile getiren, 30 Kasım 2015'te Mardin'in Derik ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Sezer Aydemir'in babası Metin Aydemir, şunları kaydetti:

"Kendimizi burada daha yakın daha sıcak bir ortamda bulduk. Ne mutlu bize ki evladımızı bu vatan uğruna şehit verdik. Gözümü kırpmadan, seve seve bu vatan için aynı mücadeleyi vermeye de hazırım. Acımız çok büyük ve hiçbir zaman da bitmeyecek. Bu vatan ve millet için evladımızı şehit verdik, gururluyuz."

Elazığ Valisinden Şehit Ailelerine İftar

Elazığ Valisinden Şehit Ailelerine İftar

Elazığ Valisinden Şehit Ailelerine İftar

Elazığ Valisinden Şehit Ailelerine İftar

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.