08 Haziran 2016 Çarşamba 20:18
Elazığ'da Ahşap Oymacılığı Sergisi

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediyesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlen Ahşap Oymacılığı Kursu'na katılan ev hanımlarının yaptığı çalışmaların yer aldığı sergi açıldı.

Kültür Parkı Mamürat’ül Aziz Salonu’nda açılan sergide, kursiyer ev hanımları tarafından ahşap oyma sanatıyla yapılmış hat çalışmaları, ayna, sandık, duvar saati, tepsi, şamdam, vazo gibi ürünler yer aldı.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, serginin açılışında yaptığı konuşmada, İstanbul Vezneciler ve Mardin Midyat'taki bombalı saldırılardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Saldırıları kınayan ve terörü lanetleyen Yanılmaz, Türkiye'nin huzurunu, birliğini ve geleceğini ipotek altına almaya çalışanlara milletin hiçbir zaman prim vermeyeceğini söyledi.

Yanılmaz, şunları kaydetti:

''Bizler çok zor ortamlardan geçmiş bir milletiz. Bu topraklarda yaşamanın ne demek olduğunu çok iyi bilen bir milletiz. Biz, yüz yıllarca haçlı seferlerine geçit vermeyen bir milletiz. Biz Çanakkale Savaşı'nda yedi düele karşı mücadele etmiş olan bir milletiz. Bugün de terör belki PKK adı altında ortada görünüyor ama bilelim ki bütün dünyada Türkiye'nin güçlenmesini, gelişmesini, büyümesini istemeyenler ve bundan rahatsız olan bütün güçler PKK adı altında Türkiye'ye karşı mücadele etmektedir. Bizim milletimizin iradesi vatan, millet, inanç sevgisi ve bu sevginin ortaya koymuş olduğu iradenin gücü bütün dünyanın gücünden çok daha güçlüdür. Bizi terörle denemeye çalışanlar sonunda bu hendeğin içinde kalacaklar.''

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikalarını veren Yanılmaz, serginin açılışını yaptı, ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.