09 Haziran 2016 Perşembe 16:43
Elazığ'da 'Mermer Çağına Yeni Nesillerle Adım Atıyoruz' Projesi

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediyesi tarafından yürütülen "Mermer Çağına Yeni Nesillerle Adım Atıyoruz" projesinin teorik kısmı tamamlandı.

Elazığ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye tarafından istihdama yönelik genç girişimcilerin yetiştirilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında 30 kursiyere verilen eğitimin ilk ayağı tamamlandı.

Genç girişimcileri yetiştirmeye yönelik olan bu proje kapsamında gençlere girişimcilik, pazarlama ve satış teknikleri eğitimi veriliyor. 424 saat sürecek olan eğitim sürecinde bugüne kadar Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) onaylı 70 saat girişimcilik eğitimi, 35 saat pazarlama ve satış teknikleri eğitimi ile 192 saatlik autocad programı eğitimi tamamlandı.

Proje kapsamında mermer işleme tekniğinin teorik kısmının tamamlanarak uygulama kısmına geçildiği, bundan sonraki süreçte kursa katılan genç girişimcilerin haftada bir gün organize sanayide mermer işletmelerine, daha sonra ise sektör tanıma açısından, Afyonkarahisar'a 15 günlük staj ve teknik geziye gideceği belirtilerek, "Proje ile genç girişimcilerimizin hibelerden maksimum düzeyde yararlanması için iki seminer daha düzenlenerek eğitim tamamlanacak." ifadesi kullanıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:13
Anahtar Kelimeler:
Elazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.