17 Haziran 2016 Cuma 16:33
Elazığ'da Ramazan Etkinlikleri İnternetten Canlı İzlenebilecek

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediyesi tarafından Kültür Park Amfi Tiyatroda'da düzenlenen Ramazan etkinliklerinin internetten canlı olarak izlenebileceği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, akıllı kent olma yolunda yeni teknolojik uygulamaları hayata geçiren belediyenin, daha önce belediye nikah salonu ve meclis salonu için başlattığı canlı yayın uygulaması, Kültür Park Amfi Tiyatro içinde uygulamaya konulacak.

Uygulama ile amfi tiyatroda Ramazan dolayısıyla gerçekleştirilmekte olan etkinliklerin belediyenin web sayfasından canlı olarak izlenebileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Vatandaşlarımızın teknolojinin imkanlarından daha fazla yararlanmalarını sağlamaya yönelik bu tür uygulamalar, kentimize kazandırılmaya devam edilecektir. Ramazan etkinliklerimiz, Kültür Park Amfi Tiyatrodan 2, Mamüratül Aziz salonundan ise 1 kamera ile internetten canlı olarak verilecek. Bu uygulamayla Elazığ dışında yaşayan hemşehrilerimiz, dünyanın dört bir yanından programları canlı olarak izleyebileceklerdir.''

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.