07 Haziran 2016 Salı 13:08
Elazığ'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da 360 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan, yaptığı yazılı açıklamada, il müdürlüğüne, Olgunlar Mahallesi Kalem Sokakta bulunan bir evin bodrum katında sahte zeytinyağı depolanarak satıldığı ihbarı geldiğini belirtti.

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine bilgi verilerek birlikte şikayete konu olan yere gidildiğini ifade eden Karahan, evin bodrumu katında yapılan aramada yaklaşık 360 litre kaçak zeytinyağı ele geçirildiğini bildirdi.

Yağların üzerinde işletme kayıt numarası ve adres bilgileri olmadığından ürünlere 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında işlem yapılmak üzere el konulduğunu kaydeden Karahan, "Emniyet Müdürlüğü ve savcılıktan gelecek yazışmalar neticesinde gerekli işlemler sonuçlanıncaya kadar yağlar depomuzda bekletilecek. Gıda denetimlerine aralıksız devam edeceğimizi ve tüketicilerimizin sağlığı için her türlü fedakarlığı yapacağımızı Elazığlı vatandaşlarımızın bilmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Elazığ'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu

Elazığ'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:47
Anahtar Kelimeler:
ElazığSahte Zeytinyağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.