18 Haziran 2016 Cumartesi 10:53
Elazığ'da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, şehit aileleri ve gaziler, Elazığ Valiliği ve belediyesinin organize ettiği iftar programında bir araya geldi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında bir konuşma yapan Vali Murat Zorluoğlu, bugün ülkenin teröre ve teröristlere karşı verdiği mücadelenin öyle sıradan bir mücadele olmadığını belirtti.

Zorluoğlu, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, "Terörle mücadelede canlarını ortaya koyarak şehit olan kahraman evlatlarımızı bir kere daha buradan minnetle, rahmetle yad ediyorum. Tekrar hepinize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu mücadelede gazi olan siz kahraman evlatlarımız, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamanızı temenni ediyorum. Sizler şehitlerimizin bizlere birer emanetisiniz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise bu özel günde, ramazanın bereketiyle bayramına erişecekleri özel bir günde birlikte olduklarını belirtti.

Bu vatan uğrunda canını feda edenler, gazi olanlar, mücadele verenler ve bu vatanı kendilerine teslim etmiş olan insanlar olduklarını aktaran Yanılmaz, "Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı'nda bu mücadele verildi, bugün de veriliyor, yarın da bu mücadele verilmeye devam edecektir. Ancak ülkemizdeki vatan birliğimiz, devlet birliğimiz, millet ve bayrak birliğimiz inşallah hiçbir zaman bozulmayacaktır." dedi.

Vali Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, iftar programı sonunda şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla tek tek ilgilenerek, sohbet etti.

İftara, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Vali Yardımcıları Zekeriya Göker ve Üzeyir Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Elazığ'da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Elazığ'da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Elazığ'da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Elazığ'da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.