12 Haziran 2016 Pazar 05:43
Elazığ'da Trafik Kazası: 2 Ölü

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Cahit Dolukay Bulvarı Keklik Tepe mevkisinde, Yaşar Altunbaş (35) idaresindeki 23 HY 661 plakalı minibüs orta refüje ve elektrik direğine çarparak karşı şeride geçtikten sonra yol kenarına devrildi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı müdahalede Ali İhsan Aydoğdu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan sürücü Altunbaş ise kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastane'sinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede kaza yerinde bir çift çocuk ayakkabısına rastlanması üzerine araçtan fırlamış olabilme ihtimaline karşın çevrede bir süre arama yapıldı. Yapılan aramada yol kenarında bir tabanca bulundu.

Altunbaş ve Aydoğdu'nun cesetleri otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:12
Anahtar Kelimeler:
ElazığTrafik Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.