21 Haziran 2016 Salı 21:28
Elazığ'da Yangın Paniği

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da, bir apartmanın depo olarak kullanılan bodrum katında çıkan yangın paniğe yol açtı.

Alınan bilgiye göre, Üniversite Mahallesi İmran Sokak'ta bulunan 6 katlı bir binanın depo olarak kullanılan ve içerisinde araba lastiği, odun, kömür, eski mobilya gibi malzemelerin bulunduğu bodrumda henüz belirlenemeyen nedenden yangın çıktı.

Kısa sürüde büyüyen yangın sebebiyle apartmanı duman sardı. Yangın nedeniyle apartman sakinleri paniğe kapıldı.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, çalışmalarına başladı. Bodrumun içerisindeki yoğun dumandan dolayı itfaiye ekiplerinin gaz maskesi kullanarak müdahale ettiği yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından söndürüldü.

Yangın söndürme çalışmaları esnasında dumandan etkilenen bazı itfaiye erleri hazırda bekletilen 112 Acil Servis ekiplerince ambulansta tedavi edildi.

Apartman sakinlerinden Gürkan Karatekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dairesinde oturduğu esnada bağrışma sesleri ile balkona çıktığında apartmanı saran yoğun dumanı görmesiyle yangını fark ettiğini söyledi.

Dumandan ve yangından etkilenmemek için apartman sakinler ile dışarıya çıktıklarını anlatan Karatekin, ''Yangın öyle bir anda çıktı, herkes panik oldu. Yukarı katları duman sardı. Apartman sakinlerle bağırıyordu. Neden çıktığını biz de bilmiyoruz. İtfaiye ekipleri Allah razı olsun zamanında söndürmeye başladılar.'' diye konuştu.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken, başlatılan soruşturma devam ediyor.







Son Güncelleme: 22.08.2016 16:18
Anahtar Kelimeler:
ElazığYangınPanikKorku
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.