20 Haziran 2016 Pazartesi 14:53
Eleşkirt'te Yaz Kur'an Kursları Başladı

AĞRI(AA) - Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl "Gel Bu Yaz Kur'an-ı Gönlüne Yaz" sloganıyla düzenlenen yaz Kur'an kursları Eleşkirt ilçesinde başladı.

Eleşkirt Müftüsü Sait Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurs çerçevesinde çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan kitap ve çeşitli materyalleri kurslara katılan öğrencilere ücretsiz dağıttıklarını ifade eden Yıldız, "Anne ve babaların evlatlarını camilere göndermelerini ve kursa gelen çocukların takip edilmesini istiyoruz. Çocuklarımız, dinimizi asıl kaynağından öğrenme gayreti içerisinde olsunlar. Biz kendi evlatlarımız kadar bu yavrularımıza değer vereceğiz. Kur'an-ı Kerimi ve dini bilgileri 9 hafta sonunda yavrularımıza öğretmiş olacağız." diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.