20 Haziran 2018 Çarşamba 20:05
Emekli Öğretmen'in Cesedi Evinde Bulundu

Yalı Mahallesi 6523 sokakta bulunan lüks sitedeki dairede meydana geldi. Aytekin A.'nın evinden kötü kokular gelmesi üzerine, komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, içeriye girdiklerinde emekli öğretmen Aytekin A.'nın başından vurulmuş haldeki cesediyle karşılaştı.

Aytekin A.'nın yazdığı tahmin edilen bir not bulundu. Notta; 'Beni affedin, buraya kadarmış' yazısının, Aytekin A.'ya ait olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Aytekin A.'nın intihar ettiği üzerinde durulurken, olaya ait olduğu tahmin edilen tabanca da evde bulundu. İlk incelemeye göre, kapıda herhangi bir zorlamaya rastlanmadı. Aytekin A.'nın cansız bedeni, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 20.06.2018 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.