24 Haziran 2017 Cumartesi 10:43
Emniyetten Ramazan Bayramı Tedbirleri

ELAZIĞ (AA) - Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için ilave emniyet tedbirleri alınacağını bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bayram süresince genel güvenlik ve asayişin temini açısından icra edilen tedbirlere ilaveten emniyet tedbirleri alınacağı belirtildi.

Bu kapsamda, asayiş ekiplerinin bayram nedeniyle yoğunlaşacak cami, mezarlık, havalimanı, gar ve terminal gibi hassas bölgelerde, alışveriş merkezleri, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde denetimlerin artırılacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, bayram süresince mevcut personele ek olarak 116 ekip ve 880 personelin görev yapacağı ve gerek görüldüğünde her türlü ilave tedbirin alınacağı aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 24.06.2017 10:43
Anahtar Kelimeler:
Elazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.