18 Ağustos 2015 Salı 00:28
En Büyük Terörist ABD

Habeşli Bilal, İncirlik Üssü’nün Amerika’ya açılmış olmasıyla ilgili yazısında “Ülkemizin ortasına İncirlik dikilmiş siz bana büyüklükten bahsediyorsunuz. Hadi oradan!!!” dedi.

Milli Gazete’deki yazısında Habeşli Bilal, Amerika’nın en büyük terörist olduğunu belirterek, şunları sıraladı:

“Afrika kıtasını gemilere doldurup demokrasi yolculuğu yaptıran, insanoğlunun en büyük ihanetlerinden biri olarak gördüğüm nükleer bombayı dünyada tek kullanan, kaynaklarını garantiye almak ve dünyaya jandarmalık yapma hevesiyle kanla beslenmeye başlayan, Wietnam’da ne işi olduğu hala çözülemeyen, Ortadoğu’ya demokrasi kılıfında ölüm getiren Amerika, nasıl oluyor da bizim kadim dostumuz olabiliyor. Bir insan bunu nasıl içine sindirebiliyor. Amerika’nın içinde olduğu hangi olayda kan akmamış, hangi operasyonda sivil öldürülmemiş, hangi işin sonucunda “refah” kelimesi kendisine yer bulabilmiş.

Ancak bir deli inanır Amerika’dan fayda geleceğine. Avrupa’yı insanlığa çağırdığınız her an Ömer Muhtar’ın kemikleri sızlıyor, Libya, Tunus ve Mısır’da kanı akmışların, vicdan sahiplerinin hakkına giriyorsunuz. Yeri geldiğinde Abdülhamit’e atıf yapıp “kanla alınan topraklar kanla” edebiyatı yapıp Kıbrıs’ı feda etmek ancak uyuşmuş bir aklın ürünü olabilir. Vicdanla verilmeyen kararların hepsi bizi insanlığımızdan uzaklaştırmaya yarar ancak.
…Rabia meydanında insanlar ölür. Sen onu bir işarete indirgeyiverirsin. Şiir yazarsın bir tane namın yürür. O meydanda mücadele verenin senin şiirine ihtiyacı yoktur. Onlar bilir ama sen bilmezsin. Bir de utanmadan platformunu kurar, ödüller verirsin. Akıllı adam işi olduğunu söyleyebilir misin tüm bunların?
Memleket açık hava tımarhanesi olmalı gerçekten. Ben böyle olduğuna inanmak istiyorum. Aklı başındaki mutlu azınlığım içinde kalmaya razıyım. Amerika’ya dost demiyor, ümmetin dökülen kanından beslenmiyorum en azından.
Çocuklar öldüğü sürece, ölen Müslüman olduğu sürece yere batsın sizin siyasetiniz. Kaybettiğiniz insanlığınızı en kısa zamanda bulun inşallah. Ölüm gelip sizi bulmadan!

Son yaşanan olaylar ışığında biz memleketimizin düştüğü duruma üzülürken bazı arkadaşlar bardağın dolu tarafına(!) bakmaya çalışıyor. Partisinin oy oranları artıyormuş. Yazıklar olsun size. Sırf oy almak için verdiğiniz şu mücadelenin yarısını memleketin faydasına, ümmetin hayrına harcasaydınız yeni bir dünya kurulurdu şimdiye.
Ülkemizin ortasına İNCİRLİK dikilmiş. Siz bana büyüklükten bahsediyorsunuz…
Hadi oradan!!!
Kalbinizin sahibine emanet olun…
Eyvallah!!!”

Son Güncelleme: 18.07.2017 21:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.