17 Haziran 2016 Cuma 15:13
Engelli Öğrenci, Karne Heyecanını Evinde Yaşadı

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Ahlat ilçesinde ikinci sınıfı tamamlayan bedensel engelli Oğuzhan Akdemir, karne heyecanını evinde yaşadı.

Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni Mustafa Oruç, eğitim sezonu boyunca evde eğitim verdiği öğrencisini karne gününde de yalnız bırakmadı.

Akdemir'i evinde ziyaret eden Oruç, karnesini verdiği öğrencisini başarısından dolayı kutladı.

Oğuzhan ile evde eğitim hizmetinin ikinci yılını geride bıraktıklarını ifade eden Oruç, öğrencisinin ilerde çok başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

Üçüncü sınıfa geçen Akdemir de öğretmenine teşekkür ederek, emeklerini boşa çıkarmayacağını söyledi.

Karne heyecanını çocuğuyla yaşayan Neslihan Akdemir ise oğluyla yakından ilgilenen, sürekli eve gelerek ders veren öğretmenine minnettar olduklarını belirtti.

Oğlunun evde aldığı derslerle kendini daha iyi hissettiğini vurgulayan Akdemir, "Öğretmenimiz kaynaşma adına Oğuzhan'ı kendi imkanlarını kullanarak birkaç kez okula da taşıdı. Bu da oğlumun motivasyonunu artırdı. Bütün eğitim gönüllerine, Ahlat Milli Eğitim Müdürlüğüne ve özellikle Mustafa Oruç hocamıza teşekkür ederim. Sorunsuz bir dönemi daha atlatmış olduk. İnşallah bütün engelli çocuklar da Oğuzhan gibi durumuna göre gerek evde ve gerekse okulda eğitim alabilirler." diye konuştu.




Son Güncelleme: 22.08.2016 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.