27 Haziran 2016 Pazartesi 12:03
Ensar Vakfı'ndan Teog Birincisine Ödül

VAN (AA) - Ensar Vakfı Erciş Şubesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında, 120 soruyu doğru cevaplayan Türkiye birincisi Nursel Demir'i ödüllendirdi.

Ödül töreninde konuşan Ensar Vakfı Erciş Şube Başkanı Mehmet Arif Taşdemir, imam hatip okullarının başarısının bir tesadüf olmadığını belirtti.

Türkiye genelinde 20 civarında İmam Hatip Ortaokulu öğrencisinin Türkiye birincisi olduğunu ifade eden Taşdemir, şöyle konuştu:

"Bunlardan biri de Nursel Demir öğrencimizdir. Kendisini, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bunlar imam hatip ailesinin ve Türkiyemizin gururudur. İmam hatip okullarımızın başarısı bir tesadüf değildir. İmam hatip davasına gönül vermiş herkesin ortak çabası ve gayretiyle dün elde edilen başarılara bugün yenileri eklenmektedir. İslam coğrafyasına ve insanlığa hizmet etmek için atılan tohumlar, yeniden meyvelerini vermeye başlamıştır. İmam hatip camiamız başta olmak üzere tüm ülkemizin yüz akı olan öğrencilerimizi yürekten kutlar, gayret ve başarılarının daim olmasını temenni ederim."

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Keleş ise TEOG sınavına hazırlanan hiçbir öğrencinin özel ders veya kurs almadığını belirterek, "Tamamen okulumuzdaki başarılı eğitimin meyvesidir. Demir, Van'da tüm soruları doğru cevaplayan tek devlet okulu öğrencisi oldu. Yine okulumuzda 5 öğrencimiz il ve ilçe genelinde büyük başarılar sağlayarak derece elde etti. İmam hatip olarak bu gururu bize yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Ardından TEOG birincisine tablet bilgisayar, dereceye giren diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:22
Anahtar Kelimeler:
VanErcişTEOGEnsar Vakfı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.