10 Mayıs 2016 Salı 15:43
Erciş'te Haşereyle Mücadele

VAN (AA) - Erciş ilçesinde, haşere ile mücadele kapsamında ilaçlama çalışması yapıldı.

Erciş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bataklık ve sazlık yerler, logar kuyuları ve çöp alanlarında ortaya çıkabilecek haşere ve böceklere karşı ilaçlama çalışması başlattı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Erciş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilisi Okan Şahin, çalışmanın muhtelif yerlerde devam edeceğini dile getirdi.

Şahin, "Erciş kıyısı her zaman ilgi alan bir yer. Buraya gelen hemşehrilerimizin hijyeni ve rahatı için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmadaki başlıca amacımız, kıyılar başta olmak üzere göletler, su birikintileri, sazlıklar ve çöp alanları gibi sivrisinek üremesinin yoğun olduğu yerlerde sivrisinek, böcek ve haşere popülasyonu kontrol altında tutulmasıdır." diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:22
Anahtar Kelimeler:
VanErcişİlaçlama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.