14 Temmuz 2016 Perşembe 16:03
Erciş'te Semt Pazarı Kuraları Çekildi

Erciş ilçesinde vatandaşın rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla kurulan semt pazarlarına yerleştirilecek esnaflar için kura çekildi.

Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kura çekimiyle, 6 mahalleye kurulan pazarlarda faaliyet yürütecek esnafın yeri belirlendi.

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Selim Bozyiğit, Erciş Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Karaman'ın da katıldığı kura çekimine esnaf büyük ilgi gösterdi.

Erciş Belediyesi Meclis Üyesi Birgül Keser, ilçede ilk kez semt pazarlarının kurulacağını belirterek, "Amacımız halkımıza daha rahat ve özellikle dar gelirli yurttaşlarımıza daha ucuz alışveriş yapma imkanı sağlamak ve bunu yaparken kadınlara öncelik vermektir. Semt pazarlarının halkımıza hayırlı olmasını ve hep beraber başarılı olmamızı diliyorum." diye konuştu.

Erciş 3. noteri huzurunda çekilen kurayla aralarında kadınların da bulunduğu başvuru sahibi 232 esnaf hak sahibi olarak belirlendi.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.