29 Temmuz 2016 Cuma 13:18
Erciş'teki Parklar Yenileniyor

 Erciş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün ilçede başlattığı park yenileme çalışmaları devam ediyor.
Erciş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan yeni parklar inşa ederken bir yandan da mevcut parkları yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Bakım ve onarımı yapılan parklara oyun malzemesinin yanı sıra spor aletleri yerleştiriliyor. İlçede bulunan Vanyolu, Örene ve 9 Evler parkında yenileme çalışması yürüten ekipleri, tahrip olmuş yeşil alanları çimlendirirken, parklara çocuk oyun grupları, piknik masası, bank ve kamelyalar ekleniyor.
Yapılan çalışma ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Park ve Bahçeler Müdürü Adem Seven, şunları kaydetti:
"Sezonla 40 bin adet çiçek, 5 bin ağaç diktik .Yeşilova Mahallesine yeni bir park kazandırdık. Diğer parklarda da yenileme çalışması başlattık. Salihiye ve Vanyolu mahalle parklarına oyun grupları ve oturma grupları ,spor aletleri, bank ve piknik masaları temin ettik. Çimlendirme ve yeşillendirme çalışmalarımız de devam ediyor. Yaz boyunca çalışmalarımız sürecek. Eski parklardaki eksiklikleri minimum seviyeye getirmeye çalışıyoruz.''

ercisteki-parklar-yenileniyor.jpgercisteki-parklar-yenileniyor-001.jpg

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:47
Anahtar Kelimeler:
VanErcişBelediyePark
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.