09 Kasım 2015 Pazartesi 11:23
Erdoğan'ın geleneğini sürdürecek


Seçimlerden zaferle çıkan Ak Parti'de yeni dönem için hummalı bir çalışma başlatıldı. Bir yandan "Hükümet Programı", diğer yandan "Eylem Planı" hazırlanıyor. Başbakan Davutoğlu ise bugünden itibaren yoğun bir mesaiye odaklanacak. Davutoğlu, yarın (salı) partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nu (MKYK) seçimlerden sonra ilk kez toplayacak. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde yaptığı gibi, AK Parti'nin en fazla oy aldığı illere ise "teşekkür ziyareti" gerçekleştirecek. Davutoğlu, teamülleri işleterek, hükümet kurulduktan sonraki ilk yurt dışı ziyaretleri de KKTC, Azerbaycan ve Irak'a yapacak. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye en yüksek oy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağı Rize'den çıkmıştı. Bu kenti, Konya, Bayburt ve Kahramanmaraş izlemişti. Rize'de AK Parti'ye yüzde 75.9 oy çıkarken, Konya'dan 74.4, Bayburt'tan 73,2 Kahramanmaraş'tan 71.8 oy gelmişti. 

YENİ DÖNEM" İSTİŞARESİ 

Davutoğlu seçim öncesinde olduğu gibi yine "istişare" mekanizmasına odaklanacak. Teşkilata hem teşekkür edecek olan Davutoğlu hem de yeni döneme ilişkin mesajları birinci ağızdan iletecek. Bu amaçla birbiri ardına teşkilat toplantıları gerçekleştirilecek. Yarın (Salı) MKYK'sını seçimlerden sonra ilk kez toplayacak olan Davutoğlu'nun, ilerleyen günlerde il ve belediye başkanlarıyla birlikte yeni milletvekilleri ve aday yapılmasına karar verildi.

AFYON'DA 'ARALIK' KAMPI 
Başbakan Davutoğlu, parti teşkilatıyla en geniş katılımlı toplantıları ise afyonkarahisar Kampı'nda yapacak. Organizasyonun 9-11 Aralık arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Kampa, kuruculardan il teşkilat başkanlarına kadar geniş bir katılım olacak.

Son Güncelleme: 09.11.2015 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.