19 Ekim 2020 Pazartesi 15:51
Ermenistan Ateşkesi İkinci Kez İhlal Etti!

Ermenistan ikinci kez ateşkesi ihlal etti! Terter'de fabrika vurdu

Ermenistan, Azerbaycan topraklarında sivil yerleşimleri hedef alıyor. Yoğun ateş altına alınan bölgelerden biri de Terter.

Ermenistan'ın, Azerbaycan ile yaptığı ikinci insani geçici ateşkesi de ihlal etti. Ermeni güçlerinin sivillere yönelik gerçekleştirdiği saldırıda bir sivil yaralandı, 25 ev ciddi hasar gördüğü bildirildi.

Ermenistan'ın, Azerbaycan ile yaptığı ikinci insani geçici ateşkesi de ihlal etti. Azerbaycan Başsavcılığının yazılı açıklamasında, Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın Terter ve Ağcabedi kentlerine bağlı köylere yoğun topçu atışlarıyla saldırılar düzenlediği ifade edildi.  Yapılan açıklamada, Ermenistan silahlı güçlerince yapılan saldırıda, Terter'e bağlı Elesgerli köyünün sakini 58 yaşındaki bir kişinin yaralandığı kaydedildi. Öte yandan, Ermenistan'ın Ağcabedi kentine bağlı Yukarı Kıyameddinli ve Karahanlı köylerini de obüs ve ağır top atışlarıyla vurduğu, saldırıda 25 evde ciddi hasar meydana geldiği aktarıldı. 

Anahtar Kelimeler:
AzerbaycanErmenistan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.