04 Haziran 2016 Cumartesi 19:23
Erzincan Valiliğine Atanan Arslantaş'a Veda Yemeği

YOZGAT (AA) - Valiler kararnamesi ile Erzincan Valiliğine atanan Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş için veda yemeği düzenlendi.

Arslantaş, termal tesislerde düzenlenen veda yemeğinde yaptığı konuşmada, 20 aydır Sorgun'da görev yaptığını söyledi. Arslantaş, bu süre içinde elinden geldiği ve imkanlar elverdiği ölçüde birçok projeye imza attığını anlattı.

Hiçbir oluşumun içinde olmadığını, sadece ve sadece devletin yasaları çerçevesinde görev yaptığını vurgulayan Arslantaş, "Ben bir dağ köyünde doğdum. Babam, 1974 Kıbrıs Savaşı sırasında, annemse 1975 yılının zemheri ayında dünyaya geldiğimi söyler. Annem okuma yazma bilmez. Birçok zorluklar içerisinde okudum. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olarak mesleğe ilk adımımı atmış oldum. O günden bu güne kadar da devletimin emrinde çalıştım, bundan sonra da aynı çizgide çalışmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın şehrine vali olmaktan da ayrıca gurur duyduğunu kaydeden Arslantaş, görevinin ve sorumluluklarının ağırlığını çok iyi bildiğini belirtti.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de kısa bir süre birlikte çalışmış olmalarına rağmen Arslantaş'ın önemli işlere imza attığını ve çok başarılı olduğunu söyledi.

Arslantaş'ın vali olarak daha da önemli projeleri hayata geçireceğinden emin olduğunu belirten Şimşek, "Sorgun olarak ilk kez bir vali çıkarıyoruz. Sevgili Kaymakamımızı, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'a vali olarak gönderiyoruz. Bu da bizlere büyük bir onur ve gurur veriyor." dedi.

Konuşmalar ve yemeğin ardından Arslantaş'a çalışma arkadaşları tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.