13 Haziran 2016 Pazartesi 11:48
Erzincan Valisi Arslantaş, Görevine Başladı

ERZİNCAN (AA) - Valiler Kararnamesi ile Sorgun Kaymakamlığından Erzincan Valiliğine atanan Ali Arslantaş, görevine başladı.

Makamında gazetecilerle bir araya gelen Arslantaş, hedefinin herkesle uyum içerisinde ortak akılla Erzincanlıya hizmet etmek olduğunu söyledi.

Sadece kendi aklını kullananın değil, başkasının aklından da istifade edebilenlerin akıllı olduğunu ifade eden Arslantaş, şöyle konuştu:

"Biz ortak aklı bulmaya gayret edeceğiz. Hedefimiz Erzincanlının huzuru, mutluluğu, esenliği ve refahı olacak. Bu uğurda gece gündüz demeden çalışma aşk, şevk, azmi ve gayreti içerisindeyiz. Malum başarı tek kişiyle gelebilecek bir şey değil, ekip işi. Birbirine inanan itimat eden güvenen bir ekiple başarı elde edilebilinir. Biz inisiyatif alarak işleri yapıp yaptırarak çalışma heyecanı ve gayreti içerisinde olacağız. Hiçbir zaman sadece Erzincan'daki devlet memurlarını yöneten bir baş müdür olmayacağız. Paralel devlet yapılanması başta olmak üzere her türlü terör örgütüyle kararlılıkla mücadele edeceğiz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.