11 Mayıs 2016 Çarşamba 16:48
Erzincan Valisi Kahraman, Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

ERZİNCAN (AA) – Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Vali Kahraman, olağan kongre ile yeni yönetimini belirleyen Erzincan Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Recep Demirci, yönetim kurulu ve üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

EGC Başkanı Demirci ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileğinde bulunan Kahraman burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Biz, valilik olarak kamuoyunu bilgilendirmede rol alan gazetecilerimize bilgi aktarma noktasında her türlü yardımı gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.

Sorumlu gazetecilik anlayışınızdan dolayı siz gazetecilerimizi tebrik ediyorum. Özellikle haber noktasında büyük hassasiyet gösteriyorsunuz ve kamuoyunu bilgilendiriyorsunuz. Tekrardan siz gazetecilerimizin genel kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Birlik ve beraberlik içerisinde geniş katılımlı bir seçimin geçtiğini söyleyen Demirci'de, "2010 yılında kurduğumuz cemiyette bizim amacımız, tüm meslektaşlarımızı bir çatı altında toplayıp birlik ve beraberlik içerisinde Erzincan’da kamu görevimizi, kamuyu bilgilendirme görevimizi yerine getirmekti.

Çok şükür cemiyetimiz iyi bir seviyeye geldi. İnşallah bundan sonra ki zamanlarda da aynı şekilde sorumlu gazetecilik anlayışı ile görevimize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.