23 Haziran 2016 Perşembe 22:48
Erzincan'da Trafik Kazaları: 6 Yaralı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Erzincan-Erzurum karayolunun 17. kilometresi Altıntepe mevkisinde Bedir Ağça (42) yönetimindeki 24 DF 581 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak menfeze düştü.

Kazada otomobilden savrulan Ağça, ağır yaralandı. Ağça, ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Erzincan-Sivas karayolunun 60. kilometresinde meydana gelen diğer kazada Orhan Kurt yönetimindeki 24 ED 788 plakalı hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.

Kazada sürücü ile Songül, Özlem ve Ümran Kurt ile Oğuz Irk yaralandı. Yaralılar Refahiye İlçe Devlet Hastanesi ve Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Songül, Ümran ve Özlem Kurt'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.