01 Temmuz 2016 Cuma 15:53
Erzincan'da Trafik Kazaları Mobese'ye Yansıdı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da farklı tarihlerde meydana gelen ve 4 kişinin yaralandığı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Haziran ayında kent merkezinde meydana gelen ve 4 kişinin yaralandığı 15 ayrı trafik kazasının MOBESE kayıtlarını kamuoyuyla paylaştı.

Kazalarda, Sümerbank Caddesi üzerinde seyir halindeki motosiklet Buğda Meydanı'ndan çıkış yapan minibüse çarpma anı ve Milli Eğitim Kavşağında dönüş yapan otobüsün bisikletli bir kişiye çarparak sürükleme anı ile Çevreyolu kavşağında iki otomobilin çarpışma görüntüleri yer alıyor.

MOBESE kameralarınca kaydedilen bir diğer kazada ise, eski Terminal Kavşağında sol şeride geçmek isteyen otomobille aynı istikamete gitmek isteyen otomobilin çarpışma görüntüsü yer alıyor.

SGK Kavşağında yaşanan iki ayrı kazada da, kavşağı dönen otomobil seyir halindeki otomobil ile çarpışma görüntüleri ile farkı tarih ve zamanlarda meydana gelen maddi hasarlı trafik kazalarının görüntüleri kaydedildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:47
Anahtar Kelimeler:
ErzincanMobese
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.