20 Haziran 2016 Pazartesi 12:28
Erzurum Valiliğine Atanan Azizoğlu, Görevine Başladı

ERZURUM (AA) - Bartın Valiliğinden Erzurum Valiliğine atanan Seyfettin Azizoğlu, görevine başaldı.

Erzurum Valiliğinde törenle karşılanan Azizoğlu, makamına geçerek valilik defterini imzaladı.

Vali Azizoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, görevine başladığını belirterek Allah'tan başarılı olma temennisinde bulundu.

Anadolu'nun eski dünyanın kilidi olduğunu, Erzurum'un ise de Doğu Anadolu'nun kilidi olduğunu vurgulayan Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Anadolu'da huzur, kalkınma ve gelişme olursa bütün yakın coğrafyalarda da barış ve huzur olur. Aynı şekilde Erzurum'da da gelişme ve kalkınma olursa çevresindeki belde ve illerde de aynı manada huzur, kalkınma ve gelişme olacaktır. Bu sebeple bölgemizin lokomotifi olan Erzurum'u şu ana kadar devam eden yatırımlarının hızla tamamlanıp, bölgemizin cazibe merkezi olacaktır. Erzurum'un bölgenin sanayi ve ticaret merkezi olmasına yönelik çalışmalarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edilecek. Bu vesileyle benden önce görev yapmış sayın Ahmet Altıparmak'a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum. İnşallah ben de ondan aldığım bayrağı, benden sonra gelecek arkadaşa en güzel şekilde teslim etmek gayreti içinde olacağım. İnşallah Allah utandırmaz ülkemiz ve ilimiz için hizmet etmiş olacağız."


Son Güncelleme: 22.08.2016 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.