30 Haziran 2016 Perşembe 17:48
Erzurum'da Bayramın İlk Günü Toplu Taşıma Ücretsiz

ERZURUM (AA) - Erzurum'da, Ramazan Bayramının ilk günü toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların bayramın ilk gününde belediye otobüsleri, özel halk otobüsleri ve şehir içi hatlarda çalışan minibüsleri ücretsiz olarak kullanacağı bildirildi.

Böylece, özellikle maddi durumu iyi olmayan vatandaşların düşünülerek, alınan karar doğrultusunda bayramda yapılacak eş, dost ve akraba ziyaretlerinin rahatlıkla gerçekleştirebilmesi sağlanacak.

Açıklamada, ayrıca bayram için belediyenin yaptığı bir diğer hizmet olarak, bayram namazının ardından vatandaşların yapacakları mezarlık ziyaretleri için şehir merkezinde bulunan 75 camiden mezarlıklara otobüs hizmetinin verileceği ve bu nedenle ulaşım hizmetlerinin sabah 8 itibariyle başlayacağı kaydedildi.




Son Güncelleme: 22.08.2016 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.