10 Mayıs 2016 Salı 16:18
Erzurum'da Engelliler Fidan Dikti

ERZURUM (AA) - Erzurum'da Engelliler Haftası dolayısıyla "Hepimiz Birer Engelli Adayıyız" etkinliği düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce kurumun Atlama Kuleleri Yerleşkesi'nde tertiplenen programa katılan engelliler, fidan dikti, uçurtma uçurdu.

Halay çekilen programda, katılımcılara kavurma ve pilav ikram edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Engelliler ve Gençlik Haftalarının aynı döneme denk gelmesi dolayısıyla bir farkındalık oluşturduklarını belirterek, engelli ve özel öğrencilerin büyük işler başaracağını söyledi.

Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül de "iki özel sporcu ve gül gibi evlat babası olarak" programa katıldığını dile getirerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bu anlamlı ve güzel kutlama töreni için teşekkür etti.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Gençlik Hizmetleri ve Spor şube ve ilçe müdürleri, gençlik merkezleri müdürleri ve okul yöneticileri katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.