30 Haziran 2016 Perşembe 16:18
Erzurum'da Suç Örgütü Operasyonu

ERZURUM (AA) - Erzurum ve Muş illerinde silahlı olarak yol kesip gasp yapan suç örgütüne yönelik operasyonda 7 zanlı yakalandı.

Erzurum Valiliğinin yazılı açıklamasına göre, gece yollara taş dizerek gelen araçları durdurup, silah tehdidiyle araç içindekilerin değerli eşyalarını ve paralarını gasbeden suç örgütünün ortaya çıkarılması için Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel ekipler tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucu operasyon yapıldı.

Operasyonda, Erzurum'un Karayazı ilçesinde 2, Karaçoban ilçesinde 3, Köprüköy ilçesinde 1, Muş'un Malazgirt ilçesinde de 1 yol gasp olayına karıştıkları belirlenen 7 zanlı, jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında, gözaltına alınan zanlıların üzerilerinde yapılan aramada, Karayazı ilçesinde 20 Haziran'da gasbedilen bir aracın anahtarı F.K. adlı şüphelinin üzerinde bulunarak, yapılan yer göstermesi sonucu yağmalanan araca da ulaşıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:43
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMuşSuçGaspşebeke
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.