01 Haziran 2016 Çarşamba 11:08
Erzurumlu Derneklerden Bakan Akdağ'a Ziyaret

ERZURUM (AA) - Erzurum Kalkınma Vakfı ve Erzurum Dernekleri Federasyonu yetkilileri, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı Ankara'daki makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Bakan Akdağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Erzurum derneklerinin konfederasyon olmasını istediğini bildirdi.

Federasyon kurarak hayal ufkunun büyük tutulması gerektiğini vurgulayan Akdağ, şunları kaydetti:

"Bütün hemşehrilerimize hürmetlerimi takdim ediyorum. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, partimizin teveccühleri ile memleketimize Sağlık Bakanı olarak bir kere daha hizmet etme imkanı verdi Cenab-ı Hak. Bunu büyük bir mesuliyet olarak görüyoruz. Hem milletimizin, hem Erzurum'un bize verdiği bir mesuliyet olarak görüyorum. İnşallah hemşehrilerimizin desteği ile en güzelini yapmaya devam edeceğim. Bizden dualarını esirgemesinler."

Erzurumlu Derneklerden Bakan Akdağ'a Ziyaret

Erzurumlu Derneklerden Bakan Akdağ'a Ziyaret

Erzurumlu Derneklerden Bakan Akdağ'a Ziyaret

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:49
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretErzurumBakan Akdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.