15 Şubat 2020 Cumartesi 17:08
Eşi Çiçeği Kabul Etmeyince Çatıya Çıktı!

Polisin, bir anlık dalgınlığından yararlanıp etkisiz hale getirdiği Muhammet K. hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Anamur ilçesi Saray Mahallesi Tahsin Soylu Caddesi Memurlar Sitesi'nde meydana geldi. Bir çocuk babası Muhammet K., bir yıldır ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi N.K.'ye, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çiçek gönderip, barışma teklifinde bulundu. Ancak N.K., uzaklaştırma kararı aldırdığı eşinin hem çiçeğini hem de barışma teklifini geri çevirdi. Bunun üzerine Muhammet K., intihar etmek için sitenin çatısına çıktı.

İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sitenin çatısında bir boruya tutunarak aşağı sarkan Muhammet K.'yi ikna edebilmek için ekipler, yoğun çaba gösterdi. 1,5 saatlik çalışmanın ardından polis ekipleri, bir anlık dalgınlığından yararlandığı Muhammet K.'yi yakalayıp, etkisiz hale getirdi.

Aşağı indirilen Muhammet K. Anamur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Muhammet K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.