09 Nisan 2018 Pazartesi 10:59
Eski Ağrı Valisi Musa Işın'ın kaleminden ‘Kürtlerin Pkk ile İmtihanı’

Eski Ağrı Valisi Musa, bilgi ve sahadaki tecrübelerinin bir ürünü olarak kaleme aldığı "Kürtlerin Pkk ile İmtihanı" adlı kitabını sosyal medya hesabından tanıttı.

Merkez Valisi Musa Işın,

Çaycuma Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri ve en son Ağrı Valisi olarak görev yaptı.  Merkez Valiliği sonrasında Ağrı'da yazmaya başladığı "Kürtlerin Pkk ile İmtihanı" adlı kitabını, İstanbul'da tamamladı.

Musa IŞIN kitabı için, Yaşanmış, yapılmış, söylenmiş söz ve eylemlerin aynaya yansımış biçimidir diyerek İstedim ki milletimiz hem KÜRTLERİ tanısın hem PKK'yı. Bu kitabı özellikle KÜRTLERİN okumasında sayısız fayda vardır dedi.

PKK Kürtlerin başına gelmiş felaketlerin en büyüğüdür. Bu kitabı özellikle Kürtlerin okumasını arzu ederim. Kitap tamamen belge ve delile dayalı yazılmıştır. Vicdanını kaybetmemiş, aklını başkasının cebine koymamış hiç kimse yazılanlara itiraz edemez. Sadece görevimi yaptım ifadelerine yerverdi.

Ağrı Eski Valisi Musa Işın'ın "Kürtlerin PKK İle İmtihanı" isimli kitabı Ağrı'da indirimli olarak satılmaya başlandı.

Son Güncelleme: 22.04.2018 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.