24 Haziran 2017 Cumartesi 10:38
Esra Tüfenkci, Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya'da huzurevi sakinleriyle iftarda bir araya geldi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, ramazan ayında her kesim ve her yaş grubuyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Tüfenkci bu kapsamda Malatya huzurevi sakinlerinin iftar sevincini paylaştı.

Programda yapılan yemek duasının ardından masaları tek tek gezen bayan Tüfenkci, yaşlılarla yakından ilgilendi. Ramazan ayının merhamet ve iyilik ayı olduğunu ifade eden Tüfenkci, yaşlılara güçleri yettiği kadar yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Türk milletinin yaşlılarını her zaman el üstünde tuttuğuna dikkati çeken Tüfenkci, ulu çınarlara hizmet etmenin kendileri için bir onur olduğunu dile getirdi.

Tüfenkci'ye iftar programında Vali Mustafa Toprak'ın eşi Selime Toprak eşlik etti.

Tüfenkci, Malatya'da Akpınar, Göztepe, Yeşiltepe ve Hoca Ahmet Yesevi mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu. İhtiyaç sahibi ailelerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Tüfenkci yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan'da, vatandaşların sıkıntılarına küçükte olsa merhem olmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde oturan ve uzun yıllardır yatalak olan 90 yaşındaki Zeynep Taneli'yi de ziyaret eden Tüfenkci, yaşlı kadının hem ramazan ayını hem de bayramını kutladı.

Tüfenkci ayrca Suriyeli Zeliha Gavut ailesini de ziyaret etti.

Suriyelilerin büyük acılar yaşadığını ancak Allah'ın sabredenlerle birlikte olduğunu belirten Tüfenkci, "İnşallah evlerinize kavuşacağınız günler yakındır. Kendi isteğiniz ile evlerinize gidene kadar ensar-muhacir ilişkisi içerisinde siz kardeşlerimizi misafir etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Tüfenci'ye Vali Mustafa Toprak'ın eşi Selime Toprak ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 24.06.2017 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.