05 Ocak 2021 Salı 15:44
Exxen Platformunda Büyük Skandal!

Acun Ilıcalı’nın Exxen’inde büyük skandal!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın 1 Ocak 2021 tarihinde yayına giren Exxen platformu ile başı dertten kurtulmuyor. Yayına girdiği günden bu yana sıkıntılar bitmeyen Exxen’de büyük bir skandal yaşandı. Exxen’deki bu büyük hatayı bir abone ortaya çıkardı. İşte Exxen’de kriz çıkartan o olayın detayları...

Büyük umutlarla yayına giren Exxen’de hatalar aldı başını gidiyor.

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de bulunan kullanıcı sözleşmesindeki linklerin BluTV'ye yönlendirildiği ortaya çıktı.

Yaşanan büyük skandalı bir Twitter kullanıcısı ortaya çıkardı.

Exxen’deki kullanıcı sözleşmesindeki bazı linklerin BluTV'ye yönlendirildiği ortaya çıktı.

BluTV'nin sözleşmesinden kopyalanarak Exxen'e yapıştırılan sözleşmede BluTV yazan yerlerin silinerek Exxen'e çevrildiği ancak bağlantının silinmediği anlaşıldı.

BÜYÜK SKANDAL

Bağlantının silinmemesi ile birlikte Exxen'e tıklayan kullanıcılar BluTV'ye yönlendirildi. Kopyala-yapıştır yapmanın sonucunda ortaya çıkan hata, kısa bir süre sonra düzeltildi.

BLUTV KURUCUSU DA KONUYA DAHİL OLDU

BluTV'nin kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ da sosyal medya hesabı Instagram'dan hikaye paylaşıp, "BluTV aman dikkat" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.