06 Haziran 2016 Pazartesi 22:03
Eyüp'te İlk İftar Heyecanı

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla Ebussuut İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde iftar yemeği verildi. Ramazan'ın ilk iftarını açan vatandaşlar Hacivat-Karagöz gösterisiyle de eğlenceli dakikalar geçirdi.

Eyüp Ebussuut İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde Gamze Postaağası hayrına iftar yemeği verildi. Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen organizasyona Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tasavvuf musikisi dinletisi ile başladı. Aileleriyle birlikte gelen çocuklar ise Hacivat-Karagöz gösterisi ile doyasıya eğlendi.

Ezanın okunmasıyla birlikte Müslümanlar ilk orucunu açtı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da yemeğini vatandaşlarla birlikte yedi. Yemek öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Remzi Aydın, Ramazan'ın ülkeye birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulundu. Yemek sonrası yapılan duanın ardından yeniden sahneye çıkan Hacivat ile Karagöz vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı.

Yemek sonrası vatandaşlara Ramazan şerbeti dağıtıldı.

Son Güncelleme: 06.06.2016 22:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.