12 Temmuz 2016 Salı 15:39
Fenerbahçe Tribünlerinin Tanınmış İsmi

Beylikdüzü açıklarında yaşanan tekne faciasında kaybolan kişileri arama çalışmaları sırasında Ambarlı sahili açıklarında cesedi bulunan Tuğçem Karagöz'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Beylikdüzü açıklarında yaşanan tekne faciasında kaybolan kişileri arama çalışmaları sırasında önceki gün Ambarlı sahili açıklarında bir erkek cesedi bulunmuştu. Ceset kimliğinin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Yapılan inceleme sonucunda cesedin Fenerbahçe tribünlerinin tanınmış ismi, dizi yapım asistanı Tuğçem Karagöz'e ait olduğu tespit edildi. İntihar ettiği sanılan Karagöz'ün cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

FENERBAHÇE AŞIĞI BİR ADAMDI

Tuğçem Karagöz'ün arkadaşı Murat Sökmez, "'Hayat dolu biriydi. Burada beklerken bile hiç yakıştıramıyoruz. Arkadaşları olarak şoktayız. Hayata cidden tutunan biriydi. Birimizin sıkıntısı olsa gelir koşardı. Fanatik Fenerbahçeliydi. Çok maçlara gittik. Çok deplasmanlar gördük. Daha da görecektik de ama kısmet olmadı. Hayata dolu dolu tutunan biriydi. Fenerbahçe aşığı bir adamdı. Onun en büyük aşkı Fenerbahçeydi. Kafaya tek Fenerbahçeyi takardı. Başka bir şeyi takmazdı.'" diye konuştu.

Tuğçem Karagöz'ün Beykoz Merkez Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Fenerbahçe Tribünlerinin Tanınmış İsmi

Fenerbahçe Tribünlerinin Tanınmış İsmi

Son Güncelleme: 12.07.2016 15:41
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.