24 Mayıs 2022 Salı 22:18
FETÖ'nün kanalında 'Erdoğan kaçacak' diyen Kılıçdaroğlu yıllar sonra yine aynı yalana başvurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakın çevresinin bir kaçış planının olduğunu iddia ederek tepki çeken ithamlarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan, vakıf süsü verdiği Türkiye merkezli paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Bu yurt dışındaki yapıların başında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor." açıklamasına AK Parti'den çok sert tepki geldi.

SAVCI SAYAN SAVCILARA SESLENDİ!

Sosyal Medya hesabında açıklamalarda bulunan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan; "Kılıçdaroğlu’nun “kaçacak." cümlesi bir gaf değil. Muhalefet yapmak,seçim hesabı hiç değil. Darbeye açık çağrıdır. Şer odaklarına, Yurtdışındaki dostlarına ve onların içerdeki hainlerine mesajdır. Cumhuriyet savcıları derhal dava açmalı." 

 "ASLAN KAÇMAZ, TİLKİYİ 15  TEMMUZ'DA GÖRDÜK!"

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi; "SOROS’çular, FETÖ, PKK, DHKPC, 28 Şubatçılar,1 5 Temmuzcular ve benzeri onlarca çete ve örgüte diz çöktüren Reis, Bay Kemal’e pabuç bırakacakmış. Ağababaları yine bunun eline bir kağıt verdi oku diyor. Proje büyük ama Reis dev ve Türkiyem uyanmış. Aslan kaçmaz.Tilkiyi 15 Temmuzda gördük" dedi. 

Son Güncelleme: 24.05.2022 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.