03 Ağustos 2016 Çarşamba 15:23
Fetö'nün Darbe Girişimi Bahanesiyle Dolandırıcılık İddiası

Antalya'da, kendilerini vali olarak tanıtarak darbe girişimine karşı protestolarda şehit olanların ailelerine yardım etmek iddiasıyla para isteyen 2 kişi Kars'ta yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kars Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Antalya'da telefonla aradıkları vatandaş ve iş adamlarına kendilerini vali olarak tanıtan ve 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine yardım ettiklerini ileri sürerek yüklü miktarda para isteyen şahıslara yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucu, dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla A.A. ve İ.K. Kağızman ilçesinde yakalandı.

Şahısların üstlerinde ve araçlarında yapılan aramalarında, çok sayıda telefon ve çeşitli numaralara ait sim kartlar ele geçirildi. Zanlılardan İ.K'nın, cezaevi firarisi olduğu ve 28 ayrı dolandırıcılık suçundan arandığı tespit edildi.

Mahkemeye sevk edilen zanlılardan İ.K tutuklandı, A.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Son Güncelleme: 11.08.2016 16:58
Anahtar Kelimeler:
FETÖKarsDolandırıcılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.