20 Temmuz 2016 Çarşamba 16:28
Fetö'nün Darbe Girişimine  Van'dan Bir Tepki Daha

VAN  Şeker-İş Erciş Şubesi Başkanı Yavuz Şahin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Şahin, yaptığı açıklamada, milli iradeye sürülmek istenen kara lekenin temizlendiğini belirterek, darbe girişimine direnen vatandaşların hayatlarını kaybetmelerinin üzücü olduğunu söyledi.

Milli iradeyi teslim almaya çalışanlar karşısında halkın sokağa çıkarak tek yürekle örnek bir duruş sergilediğini kaydeden Şahin, halkın duruşunun gelecek için yüreklere su serptiğini vurguladı.

Mecliste gurubu bulunan siyasi parti temsilcilerinin darbeye hayır diyerek ihanet ve terör karşısında sarsılmaz birliktelik içinde demokrasiyi sahiplendiğini ifade eden Şahin, şöyle devam etti:

"Anayasal düzene karşı her türlü demokrasi dışı girişimi reddederken, demokratik hukuk devletinin yanında olduğumuzun aziz milletimizce bilinmesini istiyoruz. Bundan sonraki süreçte darbe girişiminin faillerinin en kısa zamanda adaletin karşısına çıkartılarak bedelini çok ağır ödemeleri noktasında adımların atılması en büyük arzumuzdur. Darbeci askeri birliklerin, ülkesinin seçilmiş hükümetini zor kullanarak devirme girişimini bir kez daha kınıyoruz. Allah, ülkemize bir daha böyle kara lekeler yaşatmasın."

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.